PARAFFIN LUBRICANTS

Reception View 1
Reception View 1

press to zoom
Reception View 2
Reception View 2

press to zoom
Exterior View 3
Exterior View 3

press to zoom
Reception View 1
Reception View 1

press to zoom
1/7
* Click on the photo to enlarge it
© Copyright

This project was designed for a lubricants refinery and manufacturing factory. The required spaces for redesigning were the entrance of the factory as well as the reception.

The goal of the project was to attract the target market of higher end factory owners and traders.

The style scheme is industrial and structured with neutral and dark colours using hard materials to represent the purpose of the space.

Location: Ras AL Khaima, United Arab Emirates

Budget: 100,000 AED

Programmes used: AutoCAD, Adobe Photoshop, Google Sketchup and V-ray